{idkey=1393b0[url=http%3A%2F%2Fwww.cargo-logistic.eu%2Findex.php%2Fimpresum%2F100-cestovni-prijevoz-tereta][title=Cestovni+prijevoz+tereta][desc=]}{cmp_start idkey=2460[url=http%3A%2F%2Fwww.cargo-logistic.eu%2Findex.php%2Fimpresum%2F100-cestovni-prijevoz-tereta][title=Cestovni+prijevoz+tereta][desc=]}

CLGCargo Logistic Group d.o.o. svim svojim klijentima nudi visoku visoku kvalitetu, “know how” transport i široku mrežu pouzdanih i provjerenih poslovnih partnera koji uz dugogodišnje iskustvo za cestovni prijevoz svih vrsta tereta uvijek pronalazi najbolje rješenje.

Cestovni prijevoz, Road transport ( Britanski Engleski ) ili road transportation ( Američki Engleski ) nekad obavljao se konjima i govedima. Za vrijeme Rimskog carstva u cilju da njihova vojska u svojim pohodima ne ide po blatu nastale su prve ceste od tucanika, tucanog kamenja sa kojeg se voda sljevala bočno umjesto da se miješa sa zemljom i pretvara u blato.

biljuni tisuća kilometara

Danas transportna poduzeća koriste manja ili veća vozila koja se kreću suvremenim cestovnim mrežama prekrivenim betonskim i/ili asfaltnim slojem. Cestovne su mreže pritom izgrađene sa sve suvremenijim uređajima namjenjenim olakšanju i kontroli prometa.Situacija u cestovnog prometa u Europi (engl.)

{cmp_end}{idkey=1393b1[url=http%3A%2F%2Fwww.cargo-logistic.eu%2Findex.php%2Fimpresum%2F100-cestovni-prijevoz-tereta][title=Cestovni+prijevoz+tereta][desc=]}