{idkey=1277b0[url=http%3A%2F%2Fwww.cargo-logistic.eu%2Findex.php%2Fimpresum%2F107-bonitetna-ocjena-izvrsnosti-clg-d-o-o][title=BONITETNA+OCJENA+IZVRSNOSTI+-+CLG+d.o.o.][desc=]}{cmp_start idkey=6106[url=http%3A%2F%2Fwww.cargo-logistic.eu%2Findex.php%2Fimpresum%2F107-bonitetna-ocjena-izvrsnosti-clg-d-o-o][title=BONITETNA+OCJENA+IZVRSNOSTI+-+CLG+d.o.o.][desc=]}

Dodijeljena bonitetna ocjena temeljena je na financijskim izvještajima subjekata za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih dvanaest mjeseci. Bonitetna ocjena potvrda naše poslovne ozbiljnosti tijekom dosadašnjeg poslovanja na tržištu je podatak da se naše poduzeće nalazi u skupini 5% najboljih poslovnih subjekata u Republici Hrvatskoj za 2016. godinu. Ponosan smo nositelj prestižnog AA Certifikata bonitetne izvrsnosti za 2016. godinu što znači da smo istinskim zalaganjem zaposlenika zadovoljili vrlo stroge financijsko-analitičke kriterije koji se rade prema jedinstvenoj europskoj metodologiji. Dodijeljenim nam AA Certifikatom bonitetne izvrsnosti dokazujemo da je naša upornost i želja koju nudimo na turbulentnom tržištu EU svojim poslovnim partnerima iskrena i stvarna te da je poslovanje Cargo Logistic Group d.o.o. prije svega odgovorno i konkurentno.

Samo za provjerena poduzeća

Certifikat bonitetne izvrsnosti temelji se na analizi financijskih izvještaja za prošlu godinu te prognoze uspješnosti u poslovanju za sljedećih 12 mjeseci. Analitička metoda izračuna jedinstvena je za sva tržišta Europe zbog čega rangiranjem u sam vrh postajete ravnopravni sudionici cijelog europskog tržišta.

Provjerena pouzdanost C.L.G. d.o.o.

Tvrtke s bonitetnom izvrsnosti posluju nadprosječno i kod njih je manja vjerojatnost da će iduće godine zabilježiti blokadu transakcijskog računa. Tvrtka mora ispunjavati sljedeće standarde kvalitete:

 nOSITELJ AA Certifikata bonitetne izvrsnosti

Cargo Logistic Group d.o.o. popis partnera...

{cmp_end}{idkey=1277b1[url=http%3A%2F%2Fwww.cargo-logistic.eu%2Findex.php%2Fimpresum%2F107-bonitetna-ocjena-izvrsnosti-clg-d-o-o][title=BONITETNA+OCJENA+IZVRSNOSTI+-+CLG+d.o.o.][desc=]}