Davatelj usluge

Cargo Logistic Group d.o.o.

Adresa: Marije Vidović 13, HR - Varaždin

Žiro račun-RBA: 1107406917

IBAN: HR9424840081107406917

SWIFT: RZBHHR2X

OIB: 59264681074

MB: 04414586

1.Opće odredbe

1. Za sve isporuke i usluge iz ovog ugovornog odnosa važe isključivo sljedeći uvjeti. Nalozi i uvjeti korisnika neobvezujući su čak i u slučaju, kada im se Cargo Logistic Group d.o.o. (u daljem tekstu: Cargo-Logistic) izričito ne protivi.

2. Cargo-Logistic zadržava pravo na izmjenu ili dopunu uvjeta koji kao takvi počinju tek krajem svakog obračunskog razdoblja. Cargo-Logistic će informirati registrirane korisnike tendera o svim  izmjenama izričitom napomenom na email vezan uz korisnički račun i dodatno obrascu računa. Podrazumjeva se da je korisnik pristao na izmjene ukoliko ih ne odbije u najkraćem roku, a najkasnije u roku od mjesec dana. U slučaju bezuvjetnog plaćanja računa, smatra se da je korisnik dao svoj pristanak.

3. Pojašnjenja Ugovora, Dopune i izmjene Ugovora moraju biti u pismenoj formi kako bi bile pravovaljane.

4. Korištenje C.L.T.T softvera dozvoljeno je samo pravnoj osobi koja je sklopila ugovor, iznimno izdaje se odobrenje korištenja za dvije ili više pravne osobe samo ukoliko se sve ugovorne strane dogovore i ristanu na uvjete da trećem pravnom licu odobravaju korištenje softvera. Treća pravna osoba smije početi sa korištenjem isključivo nakon prihvaćanja i potpisivanja ugovora. Tada se istodobno korisniku izdaje punomoć o primanju obrazloženja od strane Cargo-Logistic.
4.1.Kada se u ovom Ugovoru spominju osobe (npr. korisnik), naziv se odnosi na oba spola, kako ženski, tako i muški.

4.2.Korištenje C.L.T.T softvera dozvoljeno je pravnoj osobi i fizičkoj osobi (tražitelju zaposlenja) koja je sklopila ugovor, iznimno nije moguće izdat odobrenje korištenja za dvije ili više pravnih i/ili fizičkih osoba.

2.Predmet ugovora

1. Cargo-Logistic daje korisniku pravo na korištenje softvera (licenci) uz periodičnu naknadu prema ugovoru. Softver omogućuje korisniku pristup korisničkoj platformi ovisno dogovorenom opsegu. Alternativno, Cargo-Logistic može prema vlastitoj prosudbi omogućiti korisniku pristup korisničkoj platformi i na druge načine, primjerice kombinacijom korisničkog imena i zaporke ili APP (aplikacije) i slično.
Od toga su izuzeta razdoblja za vrijeme kojih je poslužitelj iz bilo kog razloga nedostupan, na primjer zbog tehničkih ili drugih razloga na koje Cargo-Logistic tim nema utjecaj  ili za vrijeme kojih Cargo-Logistic tim obavlja radove na održavanju poslužitelja u svrhu ispunjenja ugovornih usluga.

Cargo-Logistic tim će u skladu s mogućnostima planirane radove i nadogradnje obavljati izvan radnog vremena odnosno u vremenima kada je korištenje samog softvera najmanje. Radno vrijeme Cargo-Logistic tima je radnim danima od ponedjeljka do petka od 08:00 do 16.00 sati (UTC+1).

2.Cargo-Logistic tim omogućuje korisnicima sigurno korištenje i podršku vezanu za sam softver za koji je nužan putem internet pristup od strane korisnika ali bez prethodne potrebne instalacije.

3.Izbor, nabava, aktiviranje i podešavanje dostupnog hardvera kao i veze za prijenos podataka isključivo su u nadležnosti korisnika i na njihov trošak i izik korištenja.

4.Cargo-Logistic tim ima pravo provoditi izmjene u okviru daljeg razvoja i poboljšanja svih svojih proizvoda, dok god se time ne ograničavaju bitne karakteristike prethodno ugovorene usluge.

3.Pravo korištenja

1.Pravo korištenja korisničke Cargo-Logistic platforme odobreno ovim ugovorom vrijedi samo za individualno dogovoreni broj pojedinačnih pristupa u poduzeću korisnika, za svaku podružnicu, samostalnu ili nesamostalnu, te se ne može prenijeti na treće osobe ili na druge podružnice.
2.Pravo korištenja vrijedi samo za unos i pretraživanje podataka granski specifičnih za redovno poslovanje. Svi navodi moraju biti istiniti i na zahtjev Cargo-Logistic tima ih se mora predočiti. Nije dozvoljeno korištenje u druge svrhe, primjerice za davanje lažnih ponuda, promidžbene poruke, opće upite, stvaranje baza podataka ili na drugi način, kojim bi se moglo ostalim korisnicima otežati ili onemogućiti korištenje softvera, nanijeti štetu trećima ili djelovati protivno važećem pravu ili dobrim običajima.
3.Podaci koje softver stavlja na raspolaganje mogu se prenositi isključivo putem dostupne funkcije za slanje ili ispis. Za automatizirano korištenje softvera potrebna je izričita pismena suglasnost od strane Cargo-Logistic tima.
4.Cargo-Logistic zadržava pravo prekida pristupa korisniku prema korisničkoj platformi, kao i brisanja svih podataka, ukoliko se na taj način sprječava ili prekida kršenje važećih zakona ili dobrih običaja. Isto vrijedi i kada je stanje softvera, nekog programa ili korisničke platforme Cargo-Logistic tehnički ugrožen od strane samog korisnika.
5.Ukoliko korisnik ne ispuni neku ugovornu obvezu, naročito obvezu ili nakon opomene uđe u zakašnjenje zbog neke druge povrede ugovora, Cargo-Logistic je oslobođen svoje obveze pružanja usluge (blokada korisnika), ali pri tome zadržava pravo na naknadu od suprotne strane.
6.U bilo kojem slučaju skrivljene povrede članaka korisnik je dužan platiti ugovornu kaznu u visini naknade za dvanaest mjeseci. Korisnik ukoliko smatra da je potrebno zadržava pravo dokazivanja manjeg opsega štete.

4.Privatnost korisnika

Kako ovdje koristimo kolačiće?

Da bi bili u mogućnosti poboljšavati usluge koje vam nudimo , na stranici http://www.cargo-logistic.eu uključivši i sve pripadajuće poddomene koristimo kolačiće. Neki kolačići koje koristimo neophodni su za uredno funkcioniranje određenih usluga, a drugi se koriste za prikupljanje informacija o korištenju internetske stranice (statistiku), tako da stranicu možemo prilagoditi potrebama korisnika. Neki su kolačići samo privremeni i nestaju kad isključenjem preglednika, a drugi su trajni i ostaju na računalu neko vrijeme. Koristimo i neke lokalne kolačiće koji su vezani za lokalne kampanje a koji će nestati po njihovu završetku.

Neki su kolačići neophodni za funkcionalnost stranice, dok se drugi koriste za poboljšanje radnih svojstava i korisničkog iskustva.

Funkcijski kolačići koriste se:

 • Za pamćenje podataka prilokom prijave
 • Za korisničku sigurnost dok ste prijavljeni
 • Za osiguravanje konzistentnog izgleda internetske stranice

Kolačići učinkovitosti koriste se:

 • Za poboljšanje radnih svojstava internetske stranice
 • Za poboljšanje doživljaja korisnika

Oglašivački kolačići koriste se:

 • Za omogućavanje dijeljenja i „lajkanja“
 • Za omogućavanje slanja informacija drugim internetskim stranicama kako bi prema njima prilagodile svoje oglase

Primjeri upotrebe:

Kolačići se koriste kako bi se poboljšale usluge za tebe, primjerice:

 • Omogućavanjem rada nekih specifičnih usluga koje bez tih kolačića ne mogu raditi
 • Omogućavanjem određenoj usluzi da prepozna tvoj uređaj kako isti podatak ne bi trebao/la dati više puta tijekom jednog pretraživanja
 • Prepoznavanjem da si već prijavljen/na na internetsku stranicu
 • Praćenjem koliko ljudi koristi usluge kako bi se njihovo korištenje moglo pojednostaviti te kako bi se osigurao dovoljan kapacitet za njihov brz rad
 • Analiziranjem podataka kako bismo mogli znati kako koristiš internetske usluge i kako bismo ih mogli poboljšati

Ako odlučite ne koristiti kolačiće tijekom svog posjeta, morate biti svjesni da neke funkcije i stranice možda neće raditi onako kako bi trebalo i kako je zamišljeno.

Ako želite obrisati kolačiće koji su već pohranjeni u  računalu, molimo da pogledate upute isporučitelja tvog internetskog preglednika klikom na „Pomoć" u izborniku tvog preglednika.

Više o kolačićima i o tome kako ih obrisati i njima upravljati možeš saznati na www.aboutcookies.org ili klikom na „Pomoć“ u izborniku tvog internetskog preglednika.